Over mij

Loes van Laarhoven

Over mij

Welkom op mijn website en leuk dat je meer wil weten over LOES- tassen! Mijn naam is Loes van Laarhoven. Ik studeerde af als costumiëre-coupeuse en hield me voornamelijk bezig met het ontwerpen van kleding. Totdat ik in 2014 een oude leermachine kocht en er achter kwam hoe fantastisch het is om met leer te werken. Vanaf toen ben ik me gaan richten op het ontwerpen van handgemaakte leren tassen. Ik gebruik kwalitatief hoogwaardig leer, mooie voeringstoffen en bijpassende accessoires.

Soms ontwerp ik een tas en ga daarna op zoek naar het juiste leer. Maar vaak is het andersom, dan ga ik op zoek naar een huid en weet meteen wat voor soort tas ik daar van ga maken. Het leer kan zacht soepel of juist robuust zijn afhankelijk van wat voor tas ik ga maken. Ik zal er altijd voor zorgen dat de tas uniek is.

Wat ik zelf misschien nog wel het leukste vind, is de reactie van mensen als ze de binnenkant zien! Die is net zo belangrijk als de buitenkant. Soms voer ik de tas met kalfsleer, lekker luxe, maar het kan ook zijn dat ik een vrolijke print gebruik. Ik kijk altijd naar de smaak van mijn klanten en geef er dan een persoonlijke draai aan. Van stoer tot chique, mannelijk of vrouwelijk, LOES is voor iedereen, en een tas voor het leven. Het begin van jouw verhaal!

Heb je vragen of wensen om jouw tas te personaliseren door bijvoorbeeld ander leer extra ritsvakken of een andere kleur?
Neem dan contact op met mij, en we bespreken je wensen.
Ook bestaat de mogelijkheid mij te bezoeken  in mijn studio.